sâmbătă, februarie 14

ziua iubirii......


Ziua de 14 februarie....  ziua indragostitilor. E frumoasa sarbatoarea asta, dar nici macar nu e a noastra ;)). Dar totusi o sarbatorim si noi ...cine are de sarbatorit caci persoanele singure nu sarbatoresc nimica, e o zi ca oricare alta sau o zi de tristete pt ca nu o au cu cine sarbatori.

 Dar totusi am si eu o mica nelamurire... cum se poate sarbatori "ziua indragostitilor" daca in loc de un prieten sau iubit sau ivit mai multi...  sa inteleg ca ceilalti sunt ceva trecator, just an one night stand... lol,   ce mai e de sarbatorit atunci? pe cine iubesti atunci? de cine iti bati joc in felul asta?   Nu pot sa inteleg iubirea aia.....   "te iubesc enorm de mult "...."dar nui nici o problema daca mai am pe langa el inca unul cu care sa mai petrec timpul, pentru ca nu trebuie sa stie...."

 Stau si ma gandesc .... nu sunt mustrari de constiinta aici?...  Probabil la cata minte este ... nici mustrari nu exista. Trist...  dar fiecare traieste viata cum poate si cum ii place....  dar ma mai gandesc si la momentul in care se va intoarce roata si la cat de greu si dureros o sa fie cand lucrurile se vor schimba ... iar cel ce pune coarne va trebui sa le poarte....  si atunci o sa vina sfatul acela.... "Ce tie nu-ti place altuia nu-i face".

                                                                           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu