miercuri, martie 4

de ce oare?...

In sfarsit s-a realizat melodia pe care multe fete ar trebui s-o asculte si sa ia aminte la versurile ei :D. Daca suferiti din cauza ca va face sa plangeti, nu va iubeste la fel de mult precum il iubiti voi si probabil ca nici nu-i pasa de ce simtiti pentru el.... atunci fetelor luati aminte aici :D

5 comentarii:

  1. Trebuie sa intelegi ceva. Nu e ca nu te iubeste, ci pur si simplu asa e barbatul. Desigur nu toti. Unii dintre ei nu sunt tot timpul romantici, sunt mai seriosi, cu picioarele pe pamant, realisti. Au momentele lor de romantism, dar asa....din cand in cand mai demonstreaza.

    P.S. sper ca nu a sunat prea feminist, pentru ca nu sunt.

    RăspundețiȘtergere
  2. Inteleg foarte bine ce spui amy, si iti dau dreptate :). Dar eu ma refeream la acele cazuri in care fata se agata foarte mult de un baiat care no iubeste si ii arata aia prin tot ceea ce face. Trist, intradevar, dar am intalnit multe cazuri, chiar si la prietene apropiate si tocmai de aceea le-am dedicat melodia asta cu scopul de a le ajuta. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Inteleg. Pot spune ca am trecut si prin asta. Iubire neimpartasita...e grea. Dar cel mai bine e sa renunti si sa o iei de la capat. Pana la urma "balta are multi pesti".

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmm, total de acord, "balta are multi pesti" ;). Si in plus, chiar trebuie sa iti pierzi timpu iubind o persoana care nu ti impartaseste dragostea? Daca stai bine si te gandesti ai mai mult de suferit asa, decat daca te ai desparti de el, si ai cauta persoana potrivita tie, care ti simte dragostea si care ti o impartaseste la acelasi nivel ca si tine ;). So.. .take care... >:D<

    RăspundețiȘtergere