miercuri, aprilie 15

Agitatie... forfota...si multa ipocrizie

         Vine un nou rand de sarbatoare. Vine inca un motiv de relaxare (asta pentru unii, caci pentru altii e un nou motiv de stres).   

          Cu o saptamana mai devreme si-a  facuta simtita prezenta sarbatorile de Paste. Oamenii au inceput sa fie mai generosi, mai atenti la cei din jur, mai milostivi....  iar de saptamana asta s-a simtit si mai aproape sarbatoarea dat fiind faptul ca oamenii au devenit din ce in ce mai stresati, mai agitati...  orasul s-a aglomerat facandu-se mare forfoat pe la supermarketuri si pe la magazine.  pe langa faptul ca au iesit oamenii mai des la cumparaturi, au intrat in vacanta si elevii....  si pe langa acestia au aparut din ce in ce mai multi cersetori ;))  deci in concluzie  totul devine cu ocazia unor sarbatori  mult mai agitat. Totusi e  bine ca si vremea tine cu oamenii, afara e mai tot timpul cald si soare, o vreme numai buna pentru cumparaturi.....   deci oameni buni, profitati cat se poate  ;)).

         In ultima vreme am ramas mereu  cu ochii pierduti in jur, uitandu-ma la reactiile unora si altora   si sincer ma deranjeaza faptul ca trebuie sa fie vorba de o sarbatoare pentru ca cei din jur sa fie mai blanzi, mai milostivi, mai atenti si mai politicosi cu cei din jur. Daca fac un act de caritate odata intr-un an se crede ca toate relele si pacatele facute pe pacrursul anului le vor fi iertate   :|. Dece nu se incearca milostenia si blandetea  si pe tot restul anului nu numai la ocazii speciale?  De ce e asa de greu?  Traim intr-o lume plina de ipocrizie, fatzarnicie.....  si sincer asta doare...

        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu